Opleidingen, vormingen en workshops

GRATIS online Info-en demoavond van ATRB, Academie voor Transpersoonlijke Regressie(laatste dit jaar)

10sep2020
11sep2020

GRATIS online Info-en demoavond van ATRB,

Welkom op onze laatste GRATIS online Info-/demoavond van ATRB dit jaar! Op 10/11 september van 19u30 tot 21u30.
De Academie Transpersoonlijke Regressie België (ATRB) leidt mensen op tot Transpersoonlijke Regressie Professionals en biedt daarnaast een jaarvorming Zelf-ontwikkeling aan.
Specialisaties: diepte-sessies met transpersoonlijke en integratieve regressies en een procesgerichte opvolging in je groei naar Regressieprofessional.
De opleiding leert gespecialiseerde technieken aan die werken vanuit een oplossingsgerichte invalshoek met bijzonder effectieve, helende resultaten.
Tijdens de jaarvorming Zelfontwikkeling bieden we je een unieke combinatie aan van Regressie en Lichaamswerk.Een vorming die op zichzelf staat maar tevens een opstap kan zijn naar de drie-jarige opleiding tot Regressie Professional.
De focus hier ligt op jezelf ontdekken vanuit vragen als: Wie ben ik?waar sta ik voor?Waarom maak ik deze keuze(s)?Hoe komt het dat ik in bepaalde situaties terecht kom?Welke blokkades zitten er in mijn emotioneel/fysiek lichaam?
Bij deze en mogelijks nog andere vragen gaan we samen met jou op zoek naar antwoorden.
Naar het ont-wikkelen van die laagjes dat jij nodig hebt om uiteindelijk te kunnen stellen:
'Dit ben ik en dit zijn mijn behoeften en grenzen.'
ATRB staat voor degelijkheid en deskundigheid (*) en beschikt over een enthousiast, dynamisch en multifunctioneel team.Bovenal biedt ATRB alle kansen en ruimte voor zelfontwikkeling en procesmatige groei in een warme, sfeervolle omkadering.
PRAKTISCH: gratis info- , demoavond:
omwille van het beperkt aantal inschrijvingen, graag een seintje naar
Na inschrijving krijg je de link van de host om via Zoom deel te nemen.
(*) ATRB werkt samen met, het Tasso instituut NL, een gecertificeerde opleiding (door IBRT), die tevens aangesloten is bij het CRKBO in Nederland (Centrale Registratie Korte Beroepsopleidingen). Daarnaast is ATRB erkend door EARTH, European Academy Regression Therapist.

 

Ga terug naar Aanbod

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *