Boardmembers/Docenten

Rita Geysens

Oprichtster van ATRB in 2015 en sindsdien verbonden aan de Academie als Boardmember, docente, huiswerkbegeleidster en supervisor.
Opleiding Bachelor in de Psychologie.
Opleiding in de Regressie in de school van Hans ten Dam (Tasso NL), grondlegger en oprichter van de opleiding in Nederland en van EARTh (Vereniging Regressie over heel de wereld).
Opleiding in Familieopstellingen bij de Educatieve Academie in Antwerpen.
Opleiding Poly-Energetica in Nederland.
Sinds 1985 werkzaam in de sociale sector als Assistent Zorgmanager bij personen met een visuele en meervoudige beperking.
Sinds 2012 werkzaam in het veld van de Regressie met een eigen praktijk.
Actief lid bij EARTh.

Sonia Krahy

Sonia stond mee aan de wieg bij de start van ATRB in 2015.
Tevens is ze boardmember, en is ze daarnaast docent ‘Persoonlijke en Professionele processen’ in het 2e jaar en docent Psychopathologie in het 3e jaar.
Als mentor begeleidt ze de studenten in hun persoonlijk proces, van het 1e en 3e jaar, bij de driejarige beroepsopleiding tot Regressie Professional.
Deze procesmatige ondersteuning, vanuit haar expertise in o.a. Emotioneel Lichaamswerk, systeemgerichte/contextuele
interactiepatronen en verbindende communicatie.
Met als focus, studenten maximaal te ondersteunen in hun groei naar algemene beroepscompetenties.
Samen met collega Rita Geysens geeft ze bij ATRB de jaaropleiding ‘zelf-ontwikkeling’. biedt ze tevens individuele workshopdagen en het groepstraject ‘Zelfontwikkeling’ aan voor externe cliënten en kandidaat studenten.
… Daarnaast is ze psychosociaal Supervisor bij een mobiele ondersteuningsdienst, bij Apojo aan Huis, te Aarschot sinds 1998.
…heeft een jaaropleiding gevolgd bij Praatkracht te Eindhout: ‘Authentiek, Verbindend en Krachtig Leiderschap’ en de vorming ‘Conflicthantering’.
Naast haar enthousiaste verbinding met ATRB heeft Sonia een eigen praktijk in bijberoep sinds 2012;
GEATA/BODY IN (E)MOTION:
GEATA:
Een multidisciplinaire praktijk van counseling/coaching en lichaamsgerichte therapie.
BODY IN (E)MOTION;
*Groepsworkshops Emotioneel Lichaamswerk;
Themaworkshops, basis- en vervolgreeksen en verdiepende weekends, gericht op zelf- ontwikkeling;
*Trancedans/lichaam-ademwerk:
Bevrijdende, verdiepende ontspannende overgave vanuit dans/beweging.
Achtergrond/Opleidingen;
Bachelor orthopedagogie (Zonhoven) ; Counselor Poly-Energetica in Nederland (PET) ; systeemcoach (InteractieAcademie Antwerpen)/facilitator familieopstellingen (Educatieve Academie Berchem)/Emotioneel Lichaamswerktrainer (NEL Eke), Mindfulness (instituut I AM),  Trancedansfacilitator (WELLSPRING DUITSLAND),
Heeft een jaaropleiding gevolgd bij Praatkracht te Eindhout: ‘Authentiek, Verbindend en Krachtig Leiderschap’ en de vorming ‘Conflicthantering’.
Andere expertises:
Rouwcoach, relatiecounselor, deelopstellingen

Sonia haar moto:  … In de stilte of in de storm … alles is in beweging… zelfs al denken of voelen we soms van niet… een weg naar heling, kracht en essentie…⚘

Anja Van Lierop

Anja van Lierop-Vinken studeerde in 2016 af aan Tasso Nederland in de richting Transpersoonlijke Regressie- en Reïncarnatie. Daarna volgde ze de docentenopleiding, om vervolgens bij ATRB te gaan werken als docente, supervisor, scriptie- en huiswerkbegeleidster en boardmember.
Inmiddels heeft ze ook de opleiding tot Emotief Therapeut afgerond bij de School voor Emotieve Therapie en is ze daar docente in opleiding.
Anja is lid van de NVRT (Nederlandse Vereniging voor Regressie- en Reïncarnatietherapeuten) en van EARTh (Earth Association for Regression Therapy).
Behalve live in haar eigen praktijk in Bladel (Nederland) geeft Anja ook online veel sessies, in het Nederlands en in het Engels. Zo kan bijna iedereen bij haar werken aan zijn of haar eigen proces!
www.anjaluistert.nl