Gastdocenten

Hans ten Dam

 

info volgt

 
Paula Repi

Paula had eerder verschillende jobs in het bedrijfsleven maar meer en meer voelde ze zich daar niet meer op haar plek. Ze volgde een opleiding in een heel andere richting bij grondlegger Hans ten Dam van het Opleidingsinstituut voor Transpersoonlijke Regressietherapie in Nederland (Tasso).

Ze volgde workshops, opleidingen en trainingen die bijdragen aan haar werk: (kinder)coaching, Familieopstellingen, Kind in Balans Opstellingen, Organisatie-opstellingen, Transactionele Analyse en Persoonlijke en Bewustzijns-Ontwikkeling.

Inmiddels werkt Paula al meer dan 10 jaar vanuit haar eigen praktijk als Transpersoonlijk Regressietherapeut. Daarnaast is ze bij Tasso actief gebleven als docent. Ze maakte de praktische en theoretische examens, nam ze ook af, begeleidde huiswerkgroepen, nam supervisies af en begeleidde de introductiedagen.

Paula heeft zich gespecialiseerd als het gaat om hulp na incest en seksueel misbruik en seksuele energie. Ze verzorgt ook hierover lezingen, trainingen en workshops in Nederland. Al dan niet in combinatie met de regressietherapie verzorgt ze ook familie-opstellingen en opstellingen voor organisaties als bedrijven en instellingen. En niet te vergeten: ze geeft vol overtuiging les bij ATRB.

Paula’s motivatie? Haar studenten laten leren op een praktische manier die ze zich ook gemakkelijk eigen kunnen maken en ze motiveren en begeleiden in hun persoonlijke proces. Zo wordt zij ook uitgedaagd in wat ze zelf nog mag leren. Deelnemen in intervisiegroepen is onderdeel van dat proces. Zo blijft zij altijd in contact met collega’s en met de materie.

Paula is overtuigd van de kracht van de ATRB-opleiding als basis voor een heel mooi beroep, voor je persoonlijke ontwikkeling en voor andere vervolgopleidingen. Zij is trots dat zij bij ATRB haar steentje mag bijdragen.

Contact
Stationsweg 1b
NL 4101 NG Culemborg
0031 6 44 092827
www.paularepi.nl

 
Mark Van Hecke

Al 40 jaar zet ik mij in voor de gezondheid van mijn cliënten. Het verdiepen van mijn therapie bracht mij via osteopathie naar regressietherapie: een methode die mensen naar de oorzaak brengt van hun lijden om het daar te ontrafelen en te ontkrachten. Vervolgens help ik hen de opgebouwde patronen loslaten. Ook ik heb een groeiproces ondergaan, in gang gezet door eigen trauma. Ik heb van daaruit gezocht naar de beste methode om mensen vooruit te helpen die op een of andere manier geblokkeerd zijn geraakt in hun leven. Kleine of grote problematiek! Regressietherapie was het antwoord. In mijn passie en gedrevenheid tracht ik mijn kennis verder uit te dragen en door te geven in workshops en scholing. 

Contact
Mark Van Hecke
Dendermondebaan 123 W1 9240 Zele
052 45 15 61
www.regressietherapiebelgie.be

 

Janine Booij
CoreTouch
Markengouw 135
1024 CX Amsterdam
00316-51816412
https://www.coretouch.nl/

 
Is
Isabel Berendsen

Mijn naam is Isabel Berendsen. Sinds 2001, omdat het deel uitmaakte van de 4 jarige opleiding tot spiritueel therapeut die ik toen volgde, houd ik mij bezig met regressie. Omdat ik het een bijzonder efficiënte manier vind om bij de oorsprong van een probleem te komen, heb ik ook de 3 jarige opleiding tot Transpersoonlijk Regressietherapeut gevolgd bij Hans ten Dam, aan het Tasso Instituut in Nederland. Hans ten Dam is een van de grondleggers van de Regressietherapie en ook mijn docente Marion Boon geldt als een van de internationaal bekend staande pioniers.

Na mijn opleiding ben ik zelf les gaan geven aan het Tasso instituut na eerst als huiswerkgroep begeleider en supervisor bij praktijkexamens werkzaam te zijn geweest. Nu ben ik als gastdocent verbonden aan de ATRB.

Ik verzorg ook workshops en lezingen, onder andere bij de congressen van EARTh, de Internationale beroepsvereniging voor regressie. Ik vind het leuk om op een onderzoekende manier met ons vak bezig te zijn en daarom heb ik mij, met veel plezier, aangesloten bij het Research Committee van EARTh.

Verder heb ik een praktijk aan huis in Lelystad (Nederland) en mijn interesse ligt voornamelijk bij het werken met trauma aan het onderbewuste en de Innerlijke Kinderen die daarbij ontstaan. Die heb ik Nachtkinderen genoemd.

Ik vind het een prachtig vak wat veel meer bekendheid verdient en vind het geweldig om anderen de kneepjes ervan bij te brengen.

Contact
Isabel Berendsen
Gondel 32 33
8243 CZ Lelystad

0031 0320795530  0031 6 26728833